Aikapaha Oy

Tavoitteena terve ja kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva koira! 

Aikapaha Oy on perustettu vuonna 2021 tukemaan kasvatustyötäni sekä laajentamaan ja kehittämään osaamistani koirien kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja sen edistämisestä. Kasvattajana ja koiraharrastajana minulle on tärkeää, että koira voi hyvin ulkoisesti ja sisäisesti ja sillä on hyvä fyysinen ja psyykkinen kunto. 

Koirien lihaskunnosta huolehtiminen, hieronta, laserterapia,  asianmukainen ruokinta ja liikunta ylläpitävät ja edistävät kaikkien koirien terveyttä, mutta ennen kaikkea harrastuskoirat hyötyvät siitä. 


Aikapaha yritys tarjoaa ammattitaitoista koirahierontapalvelua kaikille koira-asiakkaille rotuun tai kokoon katsomatta!  Tämän lisäksi kauttamme on myynnissä EffeBalancen ravintoöljyä Effektriä.  

Teen koirien hierontaa ja laserterapiaa kotonamme Nurmijärvellä erillisessä siihen tarkoitetussa tilassa tai kotikäynneillä Uudenmaan alueella.  

Tämän lisäksi tarjoan ryhmille vesipelastuskoulutusta leireillä ja/tai yhdistysten omissa koulutuksissa. Tarjoan tottelevaisuuskoulutusta yksityisesti tai ryhmille. Lisätiedustelut sähköpostilla tai viestillä. 

Olen harrastanut ja kilpaillut vesipelastuksessa vuodesta 1999 alkaen sekä eri PK-lajeissa, pääosin suojelussa sekä mondioringissä. Neljä omaa koiraani on kilpaillut vesipelastuksen ylimmässä luokassa, sekä SM-kilpailuissa. Kaksi koiraa on myös vesipelastusvalioita. Tämän lisäksi olen kilpaillut suojelun SM-kilpailuissa ja mondioringin MM-kilpailussa. Yksi koiristani saavutti käyttövalion arvon tässä lajissa. Koulutusohjaajana olen toiminut useita vuosia. Noudatan toiminnassani eettisiä ohjeistuksia.