Laserterapia ja koirien hieronta

Laserterapia

Laserilla hoidetaan esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinvammoja ja -sairauksia, nivelrikkoa, tulehduksia ja lihasrevähtymiä. Laser vähentää kipua ja tulehdusta. Myös leikkaushaavojen jälkihoito on tehokasta laserin avulla.

Laser on tarkoitettu lihasten, nivelten ja jänteiden hoitamiseen. Paraneminen esimerkiksi revähdyksissä tai lihasvammoissa nopeutuu huomattavasti. Yleisesti laserhoito sopii erinomaisesti lähes kaikkien tulehdusperäisten kiputilojen hoitomenetelmäksi. Käytössäni on Irradian MidCare 904 laite.


Koirahieronta

Valmistuin vuonna 2022 eläintenhoitajan ammattitutkintoon, jossa osaamisalana on koirahieronta. 

Koirahierojaopinnot suoritin koulutuskeskus Salpauksessa. Koulutus kesti 15kk ja opintoihin kuului laajasti koiran anatomiaa, fysiologiaa ja koirien hierontaa sekä ruokintaan perehtymistä. Projektikoirien hierontaa koulutuksen aikana tehtiin n. 150 tuntia. 

Koirien hieronnan tavoitteena on lihaksiston huoltaminen ja hyvinvoinnin ylläpitäminen. Hieronnasta voi saada apua monenlaisiin vaivoihin ja oireiluihin. 

Aikapaha Oy tarjoaa ammattitaitoista koirien hierontaa ja laserterapiaa niin harrastuskoirille, kuin kotikoirille. Toimitilat sijaitsevat Nurmijärvellä, rauhallisessa ympäristössä ja hierontaan tarkoituksenmukaisessa hoitohuoneessa. 

Hinnoittelu 2024

1 käsittelykerta noin 45-60min, hinta 45€ sis. alv 24%. Maksutapana korttimaksu 

Myös kotikäynnit mahdollisia, jolloin hintaan lisätään kilometrikorvaus matkustussäännön mukaisesti. Maksutapana korttimaksu 

Ajanvaraus tapahtuu tällä hetkellä sähköpostitse kennel.aikapaha@gmail.com